Багато людей прагнуть знайти роботу із гідним рівнем оплати праці. Ощадбанк – один із найбільших банків України, який пропонує своїм співробітникам конкурентні зарплати. Але які саме умови та можливості чекають на тих, хто вирішить приєднатися до команди Ощадбанку?

Зарплата в Ощадбанку залежить від багатьох факторів, таких як посада, кваліфікація, досвід роботи та особисті досягнення. Банк прагне запропонувати своїм співробітникам справедливу та конкурентоспроможну заробітну плату. Кожен співробітник має можливість підвищувати свою зарплату, ґрунтуючись на своїх навичках та професійних досягненнях.

Ощадбанк також пропонує своїм співробітникам додаткові пільги та переваги, які можуть включати медичну страховку, оплату навчання, додаткові бонуси та можливості для кар'єрного зростання. Банк цінує своїх співробітників і прагне створити комфортні умови праці, щоб підтримувати їхню мотивацію та професійний розвиток.

ПосадаЗарплата
Касир10 000 рублів
Менеджер з продажу15 000 рублів
Фінансовий аналітик20 000 рублів
Директор відділення30 000 рублів

Скільки отримує Ощадбанк в Україні? Якщо побачити статистику заробітної плати компанії Ощадбанк в Україні станом на 4 жовтня 2023 р., то співробітник в середньому заробляє 122 388 ₴; точніше, ставка заробітної плати становить 10 199₴ на місяць, 2550₴ на тиждень або 63,74₴ на годину.

Яка заробітна плата у банку?

Середня зарплата, яку вказує «Банкір» в Україні. 17000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 46 резюме, розміщених на Work.ua із заголовком «Банкір» та за схожими запитами-синонімами «Banker» та ін. за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку.

Скільки одержують працівники банку?

Середня зарплатня в категорії «Фінанси, банк» в Україні. 15000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 9884 вакансій, розміщених на Work.ua в цій категорії за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку. Кеш

Хто є власником Ощадбанку?

АТ "Ощадбанк"
Кількість співробітниківблизько 29 тис. (2019)
Власник(і)Правительство України (100%)
АудиторErnst & Young
Сайтoschadbank.ua

Скільки заробляє касир у банку?

Серед подібних професій в Україні найбільш високооплачуваною вважається Касир-операціоніст. За даними нашого сайту, рівень середньої зарплатні становить 18400 грн. На іншому місці – Касир у банк із зарплатнею 16800 грн, а на третьому – Головний касир із зарплатнею 15139 грн.